Добре дошли на бизнес профила на батето


Занимавам се със строителство от 1978г. Ръководил съм строителството на всякъкви строителни съоражения в т.ч. варови пещи, язовир канали помпени станции и други сгради. От 1990 г. основно извършвам промишлени ремонти и реконструкция и поддръжка на сгради

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА МИ РАБОТА В СТРОИТЕЛСТВОТО СЪМ СВИКНАЛ ДА ОБЩУВАМ И С НИСКООБРАЗОВАНИ РАБОТНИЦИ, А СЪЩО ТАКА И С ВИСОКО ОБРАЗОВАНИ СПЕЦИАЛИСТИ – ИНЖЕНЕРИ, АРХИТЕКТИ , КОНСТРУКТОРИ И ДР, КАКТО И ДА ПРОВЕЖДАМ КОНТАКТ МЕЖДУ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ.СВИКНАЛ СЪМ ДА РАБОТЯ В ЕКИП С ДРУГИ КОЛЕГИ И ДА НАМИРАМ ОБЩ ЕЗИК С ВСИЧКИ – РАБОТНИЦИ И РЪКОВОДИТЕЛИ. УМЕЯ ДА ВОДЯ ДИАЛОГ , МОГА ДА УБЕЖДАВАМ ОПОНЕНТТЕ СИ СЪС АРГУМЕНТИ, КАКТО И ПОЗВОЛЯВАМ ДА БЪДА УБЕДЕН СЪС СЪОТВЕТНИТЕ АРГУМЕНТИ.

Специализация и квалификации


УМЕЯ ДА РАБОТЯ С ЕКИП, УМЕЯ ОТ ОТДЕЛНИТЕ ИНДИВИДИ ДА СЪЗДАМ ЕКИП. УМЕЯ ДА РЪКОВОДЯ РАЗЛИЧНИ ГРУПИ КВАЛИФИЦИРАН И НЕКВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ. МОГА ДА КООРДИНИРАМ РАЗЛИЧНИ ТЕХНИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЗВЕНА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ. МОГА ДА МОТИВИРАМ ХОРАТА СИ ЗА РАБОТА В ЕКСТРЕМАЛНИ И ТЕЖКИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА. ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ.УМЕЯ ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТИ И ДУМАТА МИ ТЕЖИ, КОЛКОТО ПОДПИСА МИ.