Добре дошли на бизнес профила на Хидрострой БГ 63


Хидрострой БГ-63”ЕООД регистрирана през 2005г e специализирана изключително в строителство на граждански и промишлени обекти-основен и текущ ремонт на сгради,ремонт на всички видове  покриви, както и реконструкция на такива, механизирани изкопни работи.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 110 месеца за претърсване на покрив | Радневo

“МНОГО БЪРЗО РАБОТЯТ И КАЧЕСТВЕНО,БРАВО ПРЕПОРЪЧВАМ ГИ,”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата залага на качеството при подбора на материалите. Използва многовариантност на решенията, следи всички икономически фактори, влияещи върху дейността и, провежда перспективна кадрова политика, разполага с висококвалифициран персонал и компетентни служители.

 

Специализация и квалификации


Строежи от благоустройствената и инженерна инфраструктура. Асфалтиране на пътища от трета  категория строежи от транспортната инфраструктура. Проектиране, строителство и ремонт на пътища, улици и вертикални планировки. Укрепване на свлачища. Саниране на сгради. Ви К и хидроизолация. Хидротехническо строителство със съответната трета категория от Четвърта група строежи. Изграждане на подпорни стени. Изработка на американски безшевни улуци. Изработки и монтаж на PVC  и алуминиева дограма.