Добре дошли на бизнес профила на Кентавър ЕМ ООД


Фирма Кентавър ЕМ ООД е вашият доверен партньор във всеки ремонт. Извършваме всички видове строително-ремонтни и монтажни дейности след грубо строителство. Нашите услуги са в помощ на клиенти търсещи решения за дома или бизнеса си. Компанията ни е с дългогодишен опит в различни цялостни ремонти, ВиК, електро услуги, отопление, изграждане и ремонт на бизнес офиси, банкови клонове, магазини, ресторанти и различни интериорни решения. Нашата цел е да ви предоставим комплексна услуга, с която да завършите вашия ремонт до ключ.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Над 10 години използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали, осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори. Извършваме цялостно изграждане на офиси „до ключ”, реновиране и ремонтиране на офиси и тъpгoвcкu обектu. Изработваме и обзавеждане за офиса, както и метални стелажи по задание. Разполагаме със собствена механизация и квалифицирани работници за демонтаж, транспортиране и монтаж на различни съоръжения.

Специализация и квалификации


- Строително - ремонтни дейности - Вътрешно-ремонтни дейности - Интериорни решения за дома и офиса - SOS Домашен майстор - Интериорни врати по индивидуална поръчка и дизайн - Монтаж и демонтаж на дограма - Почистване и дезинфекция на домове, офиси, търговски помещения и др. - Специализирани услуги по изграждане и реновиране на банкови клонове/офиси и транспортиране на банкомати* - Транспортни услуги

Допълнително


В допълнение можем да ви сътрудничим при нижда от интериорен дизай изпълнение на интериорни проекти за жилища, офиси и търговски помещения. Работим в партньорство с експерти в областта на интериорните решение и подхождаме индивидуално към своите клиенти.