Добре дошли на бизнес профила на Вилаго ЕООД


"Вилаго"ЕООД е строителна фирма ,която предлага широка гама от  услуги в областта на строителството.

Изграждане на еднофамилни и двуфамилни къщи,сроително ремонтни дейности,вертикална планировка и озеленяване на терени прадвидени за строеж на къщи и вили.Изграждане на камини,барбекюта ,навеси,градински кътове.

Основните принципи на Фирма "Вилаго"ЕООД са ,високо качеството на предлаганите услуги,извършването им в уговорените срокове и лоялно отношение към клиентите!

 

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирма "Вилаго ЕООД" е регистрирана през 2007 год. и от тогава извършва самостоятелна дейност по строителство и ремонт на  обекти на територията на град София и област София.

Специализация и квалификации


Фирмата разполага с ефективна структура и екип от квалифицирани специалисти, които осигуряват високо качество на конкурентни цени. В строително - ремонтната дейност се използват утвърдени качествени материали и нови технологии на реномирани производители в бранша. Фирмата разполага със собствена строителна техника която спомага за ускоряването на строителния процес. 
Предлага комплексни решения и извършва строително – ремонтна дейност : външна мазилка, шпакловки, боядисване, поставяне на дограма, топло и хидро изолация, изграждане на ВИК и Електроинсталация. Фирмата проектира и изпълнява архитектурно - художествено формиране на пространството и ефективно поддържане на зелената система около изградените от нас обекти. Изгражда беседки, веранди, бунари, навеси, барбекюта и мивки.
Фирмата приема поръчки за изграждане и строителство на обекти, обособени на територията на цялата страната.