1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


2. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


3. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, преградни стени, ново строителство.


4. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.


5. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, интериорно озеленяване, фрезоване.


6. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


7. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


8. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, растерен таван.


9. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, финна шпакловка.


10. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


11. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


12. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


13. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


14. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


15. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви.


16. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


17. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.