Добре дошли на бизнес профила на Изотек


ISOTEC е покривна изолационна система, която осигурява едновременно всичко необходимо за изолацията на покрива: хидроизолация, топлоизолация, пароизолация, плътна и цялостна обшивка и прави редове за керемидите. ISOTEC гарантира най-високо качество, висока енергийна ефективност и дълъг живот на покрива.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние внасяме системата ISOTEC в България вече седма година. За това време имаме доста добри наблюдения върху това как се правят покриви в България, а също така и познания за това как трябва да бъде изпълнена една покривна топлоизолация, за да бъде тя работеща и наистина да носи икономии на пари и да не създава проблеми във времето. Това ни помогна непрекъснато да преоткриваме силните страни на ISOTEC.

При тази система топлоизолацията се поставя над носещата конструкция, което елиминира всички фуги и термомостове, което гарантира работеща на 100% и ефективна топлоизолация. Ако по една топлоизолация има фуги(както става когато тя се напъхва между ребрата), тя не си върши работата. С ISOTEC хората наистина спестяват пари от отопление през зимата, а през лятото не им се налага да ползват климатик за охлаждане.

Хидроизолацията при ISOTEC е от чист алуминий, което я прави надеждна и устойчива на времето и атмосферните условия. Така дори и след десетилетия да протекът керемидите, всички течове ще отидат директно в олука и къщата ще бъде защитена от течове.

Системата ISOTEC елиминира всички проблеми с конденза и така гарантира оптимален комфорт в обитаемите помещения.

С всяка изминала година сме все по-убедени, че предлагаме на своите клиенти най-доброто решение за направа на покрив в България.

 

Специализация и квалификации


Системата ISOTEC е перфектно решение както за направа на нов покрив, така и за ремонта на стар покрив. Тя е подходяща за всички типове керемиди, както и за покриви с ламарина.

С ISOTEC се работи много бързо, което намалява значително времето за направа на покрива и разходът за труд.