Добре дошли на бизнес профила на НИКРИ ЕООД


Ние сме НИКРИ ЕООД. Занимаваме се със строителство от 2002-ра година, главно специализирайки в дизайна и изпълнението на жилищни и административни сгради. Въпреки това, нашата дейност не се свежда само до изпълнение на грубо строителство, от години се опитваме да наложим на пазара пакет turn-key, а просто казано, на Български, готово за ползване пространство. Било то офис или апартамент, ние се стараем да обслужим всяко едно желание на клиентите си, отнасяйки се към желанията им с уважение, за да осигурим техния комфорт и спокойствие.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


В рамките на последните 18 години сме изградили 13 жилищни сгради и три офис сгради. Всяка сграда е съобразена с терена и изискванията на клиента, като се опитваме да направим всичко възможно да превърнем техните идеи в завършен продукт с вазможно най-малко отклонения.

Специализация и квалификации


Фирма "Никри" ЕООД разполага със собствени проектанти, конструктори и работни бригади.

Допълнително


Взимайки предвид създалата се ситуация, в България, около COVID-19, всички служители, представители и подизпълнители на НИКРИ ЕООД се задължават да спазват всички предписания и препоръки на МЗ, РЗИ, СЗО и други институции и организации с цел предпазване на своите колеги и клиенти от COVID-19.