Добре дошли на бизнес профила на Радостин Горанов


Здравейте, Аз съм Радостин Горанов- ръководител на бригадата Purple Team за вътрешни и външни ремонти. Ще се радвам да Ви предложа високо качество на предлаганите от нас услуги, както и коректно отношение спрямо вас и зададените срокове. Освен като ръководител на строителна бригада, аз практикувам и самостоятелно. При интерес от услугите на лилавия отбор или от моите такива, не се колебайте да се свържете с нас относно всякакви запитвания.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се със строителство и ремонтни дейности от 5г, като 3 години имам практика и обучения в чужбина. Имам квалификации за извършване на вътрешни и външни ремонти, като с помощта на моята бригада, успяваме да свършим със зададените задачи в точни и кратки срокове, като поставяме качеството и коректността спрямо клиентите си на първо място. Практическото и теоритичното обучение в чужбина успяха да ме запознаят из основи с добрата работа в тази сфера. Чрез следването си в специалност строително инженерство в България, както и чрез практическите ми умения и опит в сферата до момента, смятам, че ще успея да съчетая теоритичните и практическите познания и способности така, че да няма втора като нашата бригада в България по качество на работата, коректно отношения към клиента и коректност спрямо обещаните и уговорени срокове.

Специализация и квалификации


Притежавам сертификати и дипломи от практически обучения и теоритични курсове, придобити в чужбина. При интерес от страна на клиента, сертификатите могат да бъдат видяни или преведени на български език, с което ще гарантирам за притежанието им и достоверността на представената по-долу информация: 1. Health and safety in a construction environment course, Part 1 2. Health and safety in a construction environment course, Part 2 3. ProQual NVQ Diploma in Decorative Finishing 4. ProQual NVQ Diploma in Industrial Painting occupations 5. ProQual NVQ Diploma in Industrial Painting constructions 6. Conforming to General health and safety in the workplace 7. Conforming to welfare in the workplace 8. Moving resources in the workplace certificate 9. Handling resources in the workplace certificate 10. Storing resources in the workplace certificate