1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, машинно боядисване с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


3. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


4. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


5. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, изграждане на пътеки, всички подкатегории, рязане на камък, лепене на камък.


6. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


7. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


8. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


9. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, поставяне на первази.


10. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, финна шпакловка.