Добре дошли в бизнес страницата на Пишиев

Здравейте! Ние сме екипа, който ще реализира Вашите идеи със старание и отдаденост, защото обичаме работата си. За нас, всеки нов обект носи нови предизвикателства, идеи, осъвършенстване на уменията и полезни познанства.> Нашата мисия, след като завършим обекта, е да сте доволни, затова че сте наели точно нас.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Гипсокартон тавани 80кв.м. и 18кв. стени, Сухо строителство | София

“Ако търсите майстори за гипсокартон - това са. (Бих работил пак с тях и ще ги препоръчам на своите приятели също) Благодаря.” на 19 Mar 2015 от Николай .

шпакловка и боядисване с латекс, Боядисване и декорация | София

“Много съм доволна от първо качеството с което работи, чистотата и не на последно място бързината .Ще го препоръчам на мои познати.Много благодаря .” на 16 Feb 2015 от velislava .

монтаж на гипсокартон на таван и стена, Сухо строителство | София

“Момчетата се справиха много бързо и качествено с възложената работа, определено се постараха. Чудесно впечатление ми оставиха с това, че почистиха всичко след себе си и за мен не остана почти нищо!” на 13 Feb 2015 от Станкова .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Всеки от нас има много реализирани проекти до този момент и е овладял тънкостите на своята дейност/ Основните ни дейности са монтаж на дограма, монтаж на гипсокартон,шпакловане и монтаж на двоен под. Работили сме с почти всички профили дограма и знаем какви характеристики има всеки един то тях и можем да ви дадем насоки, кой да изберете. Опита ни с монтажа на гипсокартон се простира от големи офис сгради, до малки апартаменти, от съвсем лесни, опростени варианти, до изключително сложни конфигурации и форми. Двойни подове най-често монтираме в офис сгради, поради спецификата на обекта. Освен гореизложените основни дейности имаме опит още с боядисване на помещения с латекс, боядисване и лакиране на метални и дървени елементи; замазки; прокарване на водопровод; монтиране и свързване на мивки, тоалетни, батерии, перални и миялни машини; прокарване на електричество и монтиране на контакти,ключове, бойлерни табла, бойлери и осветителни тела.

Специализация и квалификация:

Дейностите, в които сме най добри, са монтаж на дограма, монтаж на гипсокартон, шпакловане и монтаж на двоен под.