Добре дошли на бизнес профила на Светослав


Специализирани в изграждане и потдръжка на ел.инсталация.Изграждане на външни захранвания Н.Н. Изграждане на дворно и декоративно осветление. Локализиране и отстраняване на аварии в битови и промишлени обекти. Притежаваме договор за дестрибуция на кабели и ел.материали с "Филкаб"АД  ивсички вложени материали са придружени с гаранция и сертификат за качество.

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Занимаваме се професионално с дейността от 2000 година. Всички изградени обекти са приети в срок и придружени с необходимите документи и протоколи от лаборатория. Изпълнявали сме обекти на територията на цялата страна,като 1 от тях е участвал в конкурс за най-красива сграда в град Пловдив. Потдръжка на медицински заведения- Психо диспансер град Пловдив,УМБАЛ св.Георги град Пловдив. Изграждане на декоративно и ефектно осветление,както и цялостната ел.инсталация на тренировъчните зали на телевизионното предаване "Денсинг Старс". Потдръжка на 7 ресторанта на територията на град Пловдив. Изграждане на ел.инсталация на хотел "Жули"-Слънчев Бряг. Изграждане на ел.инсталация на ресторант "Анверс" К.К. Елените. Както и изпълнение на множество еднофамолни къщи и жилищни сгради. За всички обекти притежаваме документация и протоколи от лаборатория.

Специализация и квалификации


Изграждане на ел.инсталации и локализация и отстраняване на аварии. Продажба на кабели и ел.материали на префиренцялни цени