22 оставени мнения от 46 извършени проекти
4.86 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ганев преди 13 месеца за Частичен ремонт на апартамент(тераса, коридори, килер) | София

“Петко върна надеждите ми, че са останали читави майстори.Без много пазарлъци, без 50% в началото и тем подобни други, бързо успяхме да си стиснем ръцете.Освен договорените задачи, в процеса на работа излезнаха и други дейности, които той също така се зае.Бригадата му всеки ден беше на обекта и работиха усърдно.Допълнително получих подкрепа за доставянето и избора на строителни материали и не съжалявам, че се доверих, за което.Уговорените ремонтни дейности бяха свършени преди поставения краен срок и комуникацията, организацията бяха на високо ниво.”

Виж снимки
преди 88 месеца за Лепене на гранитогрес | София

“Екипът им свърши много добре поверените им задачи по стени, таван и под в нашата кухня. Мина половин година близо от тогава и нямам забележки относно качеството, бързината и цената. Може да се разчита на адекватен съвет и доставка на материали. Благодаря на всеки от тях за свършеното, по-специално на Петко за организацията и за това, че ми угоди и ме подкрепи в колебанията ми. Успех и до скоро! ”

Виж снимки
преди 96 месеца за префугиране на плочки | София

“Много приятен човек.Работи добре,работи за клиента.Фирми ми отказаха да префугират плочки защото е бавно и трудно,справиха се супер,благодаря им.”