1. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


2. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


3. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


4. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


5. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


6. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.