1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. външни врати, дървени врати, интериорна врата, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


3. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


4. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, всички подкатегории, навеси и покриви.


5. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници, всички подкатегории.


6. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


7. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


8. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


9. Камини и комини

По специално в сферата на изграждане на камини, облицовка на камини, зидане на комини. барбекюта, почистване на комини, всички подкатегории.


10. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


11. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


12. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт. дървени парапети, метални парапети, всички подкатегории, монтаж на парапети.


13. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, всички подкатегории, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


14. Пътно строителство

По специално в сферата на бордюри. асфалтиране, всички подкатегории, бетонови настилки и плочи, паваж, вертикална планировка.


15. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


16. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


17. Ремонт на тераса

По специално в сферата на усвояване на балкони и тераси.


18. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, преградни стени, ново строителство.


19. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.


20. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон.