1. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на простори, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на таванен простор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на стенни конзоли, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак.


2. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, изграждане на електроинсталация, монтаж на ключ.


3. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, ремонт на хладилник, ремонт на бяла техника.


4. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


5. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти, хамалски услуги.