Добре дошли на бизнес профила на Екостил


Фирма с 17год. опит проектира, изработва и монтира висококачествена дограма KOMMERLING - made in Germany, както и всички видове конструкции от АЛУМИНИИ.

Произвеждаме и всякакви външни и вътрешни ЩОРИ, комарници, навеси и  сенници.

Нестандартни решения, извънгабаритни размери, широки отваряеми крила, покривни, неправилни и др. сложни конструкции - няма невъзможни неща.

 

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 109 месеца за Ремонт на тераса | София

“Страхотна работа, приключиха не само в срок, а и по-рано въпреки спънки и проблеми, независими от майсторите. Бързи са, чисти, страхотно коректни, организирани, с две думи - най-добрите майстори, с които съм работила до момента. Изключително съм доволна, и смятам отново да работя с тях и по други ремонти в жилището си.”

преди 116 месеца за Обръщане на прозорци! | София

“Бъдете внимателни когато се договаряте за заплащането. В състояние са ви поискат допълнителна сума! Иначе работата бе добре свършена!”

Виж всички мнения

Опит


Дългогодишният ни опит /повече от 17год. само в бранша/ с всички видове профилни системи са най-голямата референция.

Екипът ни от доказани специалисти и професионалисти - инженери, конструктури и архитекти  Ви гарантира безкомпромисно качество, коректност при изпълнението и реални срокове.  И стойността за всичко това ще Ви изненада приятно - нашата цена ще удоволетвори всички Ваши изисквания като ще изпревари цените на конкуренцията.

Изключително тясно специализираната ни работа в сферата на дограмите - от перфектното снемане на размери, последващото вярно проектиране, качествено производство без компромиси,  и накрая безупречния монтаж. Всичко това е един процес и всяко едно междинно звено от него е изключително отговорно за качеството на крайния продукт. Това обединяваме ние и го провим вече толкова много години за Вас нашите клиенти.

Специализация и квалификации


Всички наши специалисти от проектантите, до монтажните ни екипи са високо образовани, интелигентни и изключително коректни личности. Висшите ни кадри са с магистърска степен от ВЛТУ-София, Технически университет-София и УНСС. Персоналът в производството и монтажните екипи са специалисти със средно техническо образование.