Добре дошли в бизнес страницата на Тектоника 5 - БГ

Фирмата е създадена 1991г. Основна дейност - строителство на жилищни сгради и довършителни работи - мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на фаянс и теракот, ВиК, Ел.. ОиВ,  Сухо строителство, железарски работи, покривни работи и хидроизолации, топлоизолации и мазилки по фасади и др.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на покрив - 1, Покривни услуги | София

“Много сме доволни от работата им. Всичко беше извършено изключително професионално, бързо и чисто. Организацията им е перфектна. Освен за добре свършената работа сме благодарни и за проявеното търпение и разбиране.” на 06 Dec 2014 от Михаила Тинчева .

Ремонт баня, Ремонт на баня | София

“Отлична работа, строга организация, отлична комуникация за всеки детайл, разумни цени, работи се чисто. Препоръчвам!” на 25 Sep 2014 от Благо .

Лепене на гранитогрес, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Фирмата се оказа изключително коректна. Работата беше извършена качествено и в срок. Хората са професионалисти и на чело с шефа им Румен, даваха добри решения на всяка стъпка от процеса. Въпреки че в работата изникнаха допълнителни трудности се справиха перфектно. Като съотношение цена/ качество мисля че са едни от най-добрите избори за интериорен ремонт. Направи ни впечатление, че имат хора и подходяща техника за всяко отделно направление в работния процес, а не просто един или двама майстори за всичко. Планираме нови ремонти и със сигурност ще разчитаме отново на тях.” на 24 Sep 2014 от Григор .

Стара баня, Ремонт на баня | София

“Отлична работа! Съотношението между качество и цена е съвсем реално.” на 02 Sep 2014 от Атанасова .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Разполагаме с квалифициран персонал и подбрани екипи с дългогодишен стаж в строителството.

Специализация и квалификация:

Всичко свързано със строителство на сгради до "ключ".