Добре дошли на бизнес страницата на Тектоника 5 - БГ


Фирмата е създадена 1991г. Основна дейност - строителство на жилищни сгради и довършителни работи - мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на фаянс и теракот, ВиК, Ел.. ОиВ,  Сухо строителство, железарски работи, покривни работи и хидроизолации, топлоизолации и мазилки по фасади и др.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Михаила Тинчева преди 62 месеца за Ремонт на покрив - 1 | София

“Много сме доволни от работата им. Всичко беше извършено изключително професионално, бързо и чисто. Организацията им е перфектна. Освен за добре свършената работа сме благодарни и за проявеното търпение и разбиране.”

Благо преди 64 месеца за Ремонт баня | София

“Отлична работа, строга организация, отлична комуникация за всеки детайл, разумни цени, работи се чисто. Препоръчвам!”

Григор преди 64 месеца за Лепене на гранитогрес | София

“Фирмата се оказа изключително коректна. Работата беше извършена качествено и в срок. Хората са професионалисти и на чело с шефа им Румен, даваха добри решения на всяка стъпка от процеса. Въпреки че в работата изникнаха допълнителни трудности се справиха перфектно. Като съотношение цена/ качество мисля че са едни от най-добрите избори за интериорен ремонт. Направи ни впечатление, че имат хора и подходяща техника за всяко отделно направление в работния процес, а не просто един или двама майстори за всичко. Планираме нови ремонти и със сигурност ще разчитаме отново на тях.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Разполагаме с квалифициран персонал и подбрани екипи с дългогодишен стаж в строителството.

Специализация и квалификация


Всичко свързано със строителство на сгради до "ключ".