Добре дошли на бизнес профила на Библус Мебел


Ние изработваме мека мебел по проект на клиента, по снимки и скици, обзавеждаме с мека мебел, домове, заведения, хотели и офиси.

Съобразена с вашите изисквания, меката мебел се проектира и изработва изцяло от нас.Нямаме стандарти и всичко може да се поръча при нас!

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


От  2007 г.  работим за нашите клиенти и реализираме техните желания, разработваме индивидуална мека мебел  на достъпни цени. При нас всеки може да сподели своите идеи, а ние да им дадем живот чрез съвкупност от добри умения, сръчност, нестандартно мислене и упорит труд.

За всеки клиент се разработва чертеж и  визуализация на меката мебел, подробно описание на използваните материали и техните свойства. Разработени са иновационни конструктивни решения и нови механизми. Нашите  клиенти могат да проследят всяка част от производствения процес на мека мебел.
Ние нямаме посредници, нашите меки мебели не могат да бъдат намерени в големите магазини. Цените на нашите продукти са посочени в официалните ни страници,  всеки проект по поръчка се разглежда  индивидуално с гаранция за добро изпълнение в кратки срокове. Нашата  мека мебел може да бъде  променена и приспособена за да се превърне във  Ваше  интериорно решение .
За Вас работи екип от специалисти, тапицер-моделиери и инженери с дългогодишен опит във всички етапи от  производствения процес на мека  мебел. Предлагаме радикални подбрани решения, съобразени с цялостната концепция, вграждането на механични части, светлини, ракли, механизми за сън и т.н., Предлагаме доставка и специализиран монтаж.

Специализация и квалификации


Ние изработваме мека мебел по проект на клиента, по снимки и скици, обзавеждаме с мека мебел,  домове, заведения,  хотели и офиси.