Вижте услуги, които предлагаме:

 • 1. Боядисване и декорация

  По специално се занимаваме с шпакловане, мазилки, лепене на тапети, замазки, декорация, боядисване на стени и тавани, боядисване на врати, прозорци и плоскости и други подобни дейности.

 • 2. ВиК Услуги

  По специално се занимаваме с течове, почистване на септични ями, отпушване на щрангове, отпушване на шахти, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване на канали, отпушване на водосточни тръби и улици, лепене на тръби, вик инсталации, вик-вътрешно проектиране, вик-външно проектиране, аварии и други подобни дейности.

 • 3. Изолация и Саниране

  По специално се занимаваме с хидроизолация, саниране на сгради, работа за алпинисти, вътрешна изолация, външна изолация, антикорозионна защита и други подобни дейности.

 • 4. Отопление и климатизация

  По специално се занимаваме с профилактика, отоплителни системи, отопление на басейн, овк проектиране, монтаж на радиатори, монтаж и ремонт на климатици, лъчисто отопление, горивни системи/котли, газови инсталации, вентилация, автоклиматици и други подобни дейности.

 • 5. Покривни услуги

  По специално се занимаваме с хидроизолация на покриви, покривни конструкции ремонт на тавани, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, изграждане на покриви, водосточни системи и други подобни дейности.

 • 6. Сухо строителство

  По специално се занимаваме с сухи подове и мазилки, преградни стени, окачени тавани, гипсфазерни плоскости, гипсокартон и други подобни дейности.