Добре дошли на бизнес профила на "АРК-БИЛДИНГ" ООД


Мисията на фирмата е чрез прилагане на съвременни материали и високо качество на работа, условия на труд и грижа за ок.среда да изгражда удобни и красиви жилищни и административни сгради, отговарящи на съвременните технически и архитектурни изисквания.

Строителство на сгради е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Силните черти ни са, че приемаме клиента като наш партньор и затова всеки служител във фирмата се стреми да удовлетворява изискванията и очакванията на клиентите ни.Фирмата съществува от 1998 г. Като е изградила следните обекти:Изграждане на болничен комплекс към отделение за Психично болни гр.Ямбол, складова база и офиси на "АРТПЛАСТ" ЕООД, Работно хале за автосервиз гр.Ямбол, Търговска сграда за промишлени стоки гр.Ямбол, Сграда със стаи за временен престой от хотелски тип гр.Ямбол, Сграда за производство на обувки гр.Ямбол, еднофамилна двуетажна жилищна сграда в гр.Ямбол ул."П.Хитов " 9, многофамилна жилищна сграда гр.Поморие, Къща със стаи за гости с.Черни връх, обл.Бургас, Основни ремонти и модернизация на МБАЛ "Св.Пантелеймон" гр.Ямбол, Основен ремонт на Дом стари хора гр.Казанлък, Топлоизолация на ОУ "Иван Хаджийски" гр.Троян,Хидроизолация на общежитие към ОУ "Христо Ботев" гр.Троян и др. Квалификация: "АРК-БИЛДИНГ" ООД е регистрирана в Централният професионален регистър на строителя. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14000:2005, OHSAS 18001:2007

Специализация и квалификации


Ние сме най-добри в изграждането на жилищни, обществени и производствени сгради. Също така извършваме реконструкция и ремонт на същестуващи сгради.