1. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


2. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, рязане на камък, лепене на камък.


3. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


4. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт. всички подкатегории, монтаж на парапети.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


6. ВиК Услуги

По специално в сферата на вик-външно проектиране, отпушване на шахти, почистване на септични ями, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


7. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


8. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.


9. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


10. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


11. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, всички подкатегории, преградни стени, ново строителство.