Добре дошли на бизнес профила на Хамали Бетел


"Бетел" е голяма организация, в която работещите хора държат на добре свършената работа, имат желание за добри резултати и най-вече държим клиентите ни да останат доволни от нас. Като се стремим да спазваме тези принципи, се надяваме да спечелим повече от вас, хората нуждаещи се и търсещи добри работници, за да станете наши бъдещи и постоянни клиенти.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


"Бетел" от години се занимава успешно с работата, която нашите клиенти желаят да бъде извършена. Нашата бригада от работници ви предлага услуги в голям диапазон - транспортни услуги, почиствания, строителство, боядисване, лепене на тапети, заверяване и др.

Специализация и квалификации


С времето нашата организация се специализира добре в транспортните услуги - премествания на дом, офиси, мебели и всякакъв друг вид товаро-разтоварителни дейности, почистване на мазета, тавани, след ремонтни дейности, стари апартаменти, ненужни стари вещи, мебели и др. Освен тези 2 специализации, Ви предлагаме и още една - строителство. Гипс картон, шпакловки, изолации, лепене на плочки, лепене тапети и др.