Добре дошли на бизнес страницата на Кръстю Георгиев


Занимавам се с настилки и облицовки от естествен и изкуствен камък, както и зидани камини, фурни и барбекюта.

Стандартна иконка за категория Каменоделски услуги Каменоделски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Татяна Харалампиева преди 3 месеца за Ремонт и монтаж на камина | София

“Като цяло добре свършена работа. Забележки - дребни детайли и прекалено дълъг период на изпълнение на проекта. Коректен, отговорен и точен за часовете уговорени за работа.”

Кръстю Георгиев отговори:

За времетраенето както и за изпълнението ,уточнения и други всичко беше съгласувано и одобрено както от клиентката така и от мен. Благодаря на клиентката за взаимното уважение клиент изпълнител

Виж всички мнения

Опит


В тази сфера съм от около 15 години. Имам опит в работата и спецификата както на обекти, свързани с големи площи, така и на малки и усложнени задачи. Занимавам се освен с изграждане на нови, така и с ремонтиране и подръжка на вече съществуващи камини, фурни и барбекюта.

Специализация и квалификации


Изграждането на облицовки и обработката на камък са дейностите, в които имам най-много опит. В последните две години участвах в обекти на територията на р. Германия, където получих членство в камарата на занаятчийте - профил камък.