1. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


2. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.


3. Металообработване

По специално в сферата на резервни части. детайли, декоративни изделия, всички подкатегории.


4. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт. дървени парапети, метални парапети, изграждане и ремонт на стълби, всички подкатегории, изработка на алуминиев парапет, монтаж на парапети, демонтаж на парапети, монтаж на парапети.


5. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на хватки за катерене, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало.