43 оставени мнения от 83 извършени проекти
4.84 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Тодор Николов преди 1 месец за Подмяна на шкафове | София

“Останах изключително доволен както от работата, така и от отношението на Константин Тотев. Работата беше свършена перфектно и изключително бързо. Водихме адекватна комуникация, отношението беше чудесно. Целият процес мина повече от гладко. Препоръчвам го!”

Виж снимки
Божидар Динев преди 2 месеца за Ремонт на прозорец и врата на балкон | София

“Доволен съм майстора бързо ми реши проблема с дограмата.Имаше проблем с уплътненията и затварянето.

Всичко вече е наред доволен съм!”

Деница Боновска преди 3 месеца за Ремонт на гараж | София

“Останах изключително доволна! Работата беше извършена перфектно и без никакви забележки. Всички уговорки бяха спазени. Препоръчвам!”

Еми преди 5 месеца за Изработка на шкафове | София

“Прецизна работа по отношение на изработката на шкафовете останах много довлна от свършената работа.”

Мария преди 9 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Чудесно свършена работа - не можах да позная апартамента след основния ремонт!”

Димитър Атанасов преди 11 месеца за Остъкляване и дограма за външна тераса | София

“Работата беше свършена отлично! Момчетата изпълниха всичко в срок, чисто и навреме. Изключително организирани са. Освен първоначалната работа, те извършиха още много допълнителни неща, от което също останах много доволен. Много съобразителни, постоянно дават идеи и съвети как да се вършат нещата, помагат и изпълняват всичко повече от чудесно. Бих ги извикал отново. Препоръчвам с две ръце!”

Валери Иванов преди 12 месеца за Премахване на бетонов под и направа на нов | София

“Останах много доволен! Всичко беше извършено точно както беше уговорката и дори се направи много преди първоначалния срок! Препоръчвам!”

Яна Великова преди 13 месеца за Поправка на дограма | София

“Много бърза и качествена поправка на проблем регулирането на дограмата вкъщи. Благодаря!”

Матей преди 26 месеца за Усвояване на тераса в кухня | София

“Поради невнимание бяха допуснати дефекти, след сигнализиране бяха оправени тези, които има възможност.”

Константин Тотев отговори:

Пропуските, а не дефектите, бяха съгласувани предварително с клиента и одобрени от него, защото цялостния ремонт на апартамента ще се прави от роднина на клиента, но в последствие по молба на клиента, бяха прецизно отстранени.

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Точни, бързи и коректни! Ремонтът се състоеше от обновяване на кухня и коридор. За две седмици всичко беше готово. Останах повече от доволен - от отношението, от професионализма, от работата като цяло. Постоянно препоръчвам фирмата и ще продължавам, страхотни са!”

на 29 Apr 2024 от Мартин

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Ремонтът беше извършен качествено, изненадващо бързо и професионално. Изпълниха се немалко дейности: обръщане, шпакловка, направа на преградна стена с вата. Всички срокове бяха спазени. Процесът мина без абсолютно никакви проблеми. Определено препоръчвам фирмата!”

на 01 Apr 2024 от Георги

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Смело мога да кажа, че "Ценко и Сие" е една от най-добрите фирми за ремонтни дейности! Бяха спазени всички срокове, комуникацията беше чудесна. Консултирахме се, когато беше нужно. Сериозни момчета, които си вършат работата професионално. Идват, вършат работа, не мотаят. Изключително доволен съм и ги препоръчвам!”

на 10 Mar 2024 от Валери

Качена препоръка, Покривни услуги

“Наех фирмата за ремонт на покрива на жилищната сграда (малка кооперация ) в която живея. Всички срокове които бяха дадени се спазиха изцяло даже по рано се случи всичко. На всеки мой въпрос отговаряха и ме дуржаха в течение на всичко за да съм спокен като цяло на всяко обаждане без значение от деня винаги са ми вдигали . Останах много доволен и препоръчвам.”

на 06 Sep 2023 от Крис

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“Изключително доволни сме от извършеното ни остъкляване на тераса (изработване, доставяне и монтиране на дограма). Бяха спазени всички срокове, бяха ни дадени насоки за бъдещо ползване, както и прилична цена, която не се промени до края на ремонта. Препоръчвам!”

на 14 Sep 2022 от Милена Петкова