1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


2. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


3. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.

Виж мнения

4. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.


5. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


6. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


7. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.