Добре дошли на бизнес профила на EOOD-Keramika Nova


Ние сме малка строителна фирма с редовен персонал от 9 човека, които работят заедно, като колектив години наред и всеки се е доказал индивидуално, като профисионалист в своето звено. Звената в които сме сигурни, че ще бъдете доволни от нас са: 

- Дизайн / Проектиране

- Гипсокартон / Окачени тавани / Зидария

- Теракот / Ламинат / Паркет / Мокет

- ВиК / Ел / ОВИ

- Топло и хидро изолация

- Шпакловка / Боя / Мазилки

 

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Ние влязохме в строителния сектор 1990 година с полагане на настилки и облицовки. Винаги сме били самокритични и сме се старали да приложим максималния ни потенциал и разбира се благодарение на това  клиентите ни ставаха все повече и техните желания също така. С времето се запознахме с други колеги в различни области в строителството, които споделят нашата идеалогия на работа т.е. да работят с удоволствие и профисионално отношение и така в последствие основахме строителна фирма, която предлага разнообразна гама от строителни услуги в областта на довършителните работи и строителните ремонти.

Специализация и квалификации


Аз съм Емил Кука и съм ръководител на фирмата.  Завършил съм Университета по Строителство, Архитектура и Геодезия за строителен инженер.

Работим с архитект по образование, специалист в областта на интериорния дизайн.

Технологията на изпълниение се извършва от екип от доказани майстори. Всеки един от тях е специализиран в конкретна област и не се меси в работата на другия. Имаме майстор, който е с техническо образование за Електрически инсталации. Имаме майстор с опит за изпълнението на Венециански и други Декоративни мазилки, майстор за изпълнението на Фаянс, Теракотта и Меки настилки, майстор за Шпакловки и Бои, ВиК специалист, майстор за изпълнението на Преградни или Външни стени от Гипсокартон или Зидария и Окаченит тавани, и снабдител. 

Работим дълги години с търговци на строителни материали и сме създали здрави взаимоотношения. Така че да можем да осигурим ниски и достъпни цени на необходимите строителни материали за вашия ремонт.