Добре дошли в бизнес страницата на Арсо Строй ЕООД

Ние сме семейна фирма, която се е ориентирала изцяло в строителството и ремонт на покриви и покривни конструкции. Техническият ни екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в строителството. Повече от 25 години в сферата, нямаме недоволен клиент зад гърба си. Доверете ни се.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

малък покрив в нов блок над стая!, Покривни услуги | София

“Доволен съм. Всичко беше изпълнено много добре и в срок.” на 07 Nov 2017 от . Арсо Иванов отговори:
Здравеите Благодарим ви за ващата оценка arsostroi

Качена препоръка, Покривни услуги

“Арсо Иванов е завършил курса на обучение по прилагане покривни системи "Брамак".” на 05 May 2014 от Брамак Покривни системи.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Освен професионализма на нашите служители, наше изключително предимство е, че работим само с качествени материали, с доказан произход и здравина. Така ние гарантираме на всеки наш клиент добре свършена работа и даваме гаранция за качеството й. Всеки един ремонт на покриви е отговорна и сложна задача и трябва да се отнася отговорно към нея. На всеки един наш обект първо правим оглед, за да се запознаем с всички детайли и изискванията на клиента. Огледът е важен за нас, за да можем да сведем до минимум разходите за материали и труд и съответно да се намали крайната стойност на ремонта и срокът на изпълнение.

Специализация и квалификация:

Пренебрегването на нуждата от ремонт на покрива в момента, когато проблемите са в начална фаза е най-голямата причина за значими и постоянни проблеми във вашия покрив в бъдеще.

Всички материали, които се използват за покритие на покриви стареят и губят свойствата си – все  пак са изложени на тежките метеорологични условия.

Ако установите, че по покрива се задържа вода, това е сигурен признак, че има проблем с отводнителната система. Ако тя не функционира добре, проблемите в покрива задължително идват рано или късно.   

Ние  сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да помогнем в разрешаването на вашите проблеми от такова естество, така че не се колебайте да ни потърсите!

С какво сме по-добри от другите:

  1. Гарантираме абсолютна коректност!
  2. Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента.
  3. Получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ.
  4. Спазване на уговорените срокове!
  5. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги 10г.

И още:

  • Безплатни огледи;
  • Без авансово заплащане;
  • 20% отстъпка за всеки нов Клиент;
  • Работим с Висококачествени Материали;
  • Бързо, Качествено, Гаранция, Приемливи, Цени!

 

0879 590 810 | 10:00-18:00