Добре дошли на бизнес профила на Брандконсулт ЕООД


Дейност:

Монтаж на гипсокартон и окачени тавани, изработка на леки преградни стени, обличане с гипсокартон на въздуховоди, щрангове и тръби, обръщане около врати и прозорци, изработка на фигури и декорации. Шпакловки, декоративни мазилки и боя, изработка на скрити осветления, полагане на ел. инсталация, монтаж на осветителни тела. Шумоизолация на стени и тавани, акустични решения за производството, заведения и публични помещеня, монтаж на сухи и двойни подове, монтаж на сайдинг, окачени фасади, саниране и външни топлоизолации.

Сухо строителство е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Здравейте,

Казвам се Тодор Тодоров и от 2004 г. се занимавам със сухо строителство, като монтажник в последствие и като бригадир на монтажна група. От 2008 г. съм управител на фирма "Брандконсулт" ЕООД като се занимаваме с строително-ремонтни дейности и давършителни ремонти.

Специализация и квалификации


Имам завършен курс на фирма"Knauf" като професионален монтажник на сухо стройтелство от школата в гр. Плевен и съответно имам сертификат затова. Опит ми е на мащабни обекти в цялата страна, както и международни обекти в Германия, Гърция и Австрия.