Добре дошли на бизнес профила на Плъмбърс


Нашите екипи от млади специалисти отдадени на професията Водопроводчик са на разположение ежедневно и денонощно. Със своите опит и инструменти те ще осигурят вашите семейни уют и спокойствие.Ние предлагаме професионални водопроводни услуги за района на София. Бързата и адекватна реакция от наша страна,ще ви спести ненужните главоболия и ще доведе до максимално бързо отстраняване на водопроводните проблеми.

ВиК Услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 117 месеца за Демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов | София

“Бърз, коректен, ефективен и отзивчив майстор, работещ с повече от разумни цени.”

преди 118 месеца за Подмяна мека връзка | София

“Чудесна работа! Висок професионализъм и бърза реакция. Благодарение на сайта, попаднах най-сетне на подходящия ВиК майстор. С очакване за бъдещи контакти при необходимост. Сърдечно благодаря. ”

преди 118 месеца за Оправяне на теч | София

“Позитиви:
* работеше чисто
* беше проактивен, оправи ми 2 допълнителни проблема, които бяха дразнещи
* обясняваше добре
* стараеше се да свърши всичко както трябва
* работи денонощно

Нужда от подобрение:
* не беше подготврен с нужните материали, наложи се да идва втори път. Втория път пак му липсваха неща и остави аз да си оплътнявам една тръба със силикон.
* 80 лв. за едно отпушване ми се стори малко скъпо”

Виж всички мнения

Опит


Сферата на ВиК услугите се разрасна с небивали темпове през последните години, като пряк резултат от  бума на строителството в България, това доведе до рязкото навлизане на пазара на огромно количество качествени инструменти и материали за улесняване на работата в сферата на канализацията, както и повиши изискванията за изпълнение и качество. Използваните от нас технологии са последната дума на техниката в нашата област на работа и ни позволяват извършването на сложни операции при отстраняването на всевъзможните проблеми, които могат да възникнат в една водопроводна система.

 

Нашите водопроводни специалисти са внимателно обучени за работа в различни по вид инсталации, както и със специфичната апаратура за откриване и отстраняване на проблеми във водопровода.   

Специализация и квалификации


Разнообразието от ВиК услуги, които предлагаме включва, но не се изчерпва със следните дейности:

 

Проектиране, изграждане и поддръжка на водопроводни системи от полипропилен (PPR) до фи 40,

както и канализационни системи от PVC до фи 110.

 

Монтаж, демонтаж и поддръжка на писоари, бидета, моноблокове, тоалетни чинии и тоалетни казанчета.

 

Нашите ВиК специалисти извършват също монтаж, демонтаж и поддръжка на бойлери - обикновени, проточни и бързонагряващи проточни.

 

По-специфични дейности извършвани от нас в областта на ВиК услугите са инсталиране и поддръжка

на хидромасажни вани и панели (стенни и ъглови), душ-кабини, корита.

 

Във всяко домакинство в един или друг момент се налага да се извършват периодични действия за поддръжка на различни части

от водопроводната инсталация, както и по някой съвременни електроуреди от типа бяла техника като перални и съдомиялни машини.

 

При нужда извършваме ремонт или инсталиране на мивки (с или без ботуш), мелачки за мивки, сифони а в някой случаи и стъклени умивалници.

 

Смените, както и монтаж/демонтаж на стенни и стоящи смесители(батерии), водомери, сферични кранове и други са наша ежедневна работа.

 

 

Доверете се на специалистите.