Добре дошли на бизнес профила на meia99


МЕЯ 99 ЕООД работи в областта на скално-облицовъчните материали от 1999 г. Управителят на фирмата инж. Ангел Петров е с над 32 годишен опит в областта на добива и обработката на скално-облицовъчни материали. Фирмата предлага богата гама от български, гръцки, турски, италиански, бразилски, египетски, индийски, пакистански и др. скални материали. Това са предимно гранит, мрамор, варовик, травертин, оникс, аметист, туфа, гнайс и др. Изработваме и декоративни мозайки в различни гами с интересни релефи и др.

 

 

Каменоделски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


През 15-те години съществуване на МЕЯ 99 имаме стотици завършени обекти- малки и големи - на територията на цялата страна, също и в чужбина. Изработили сме настилки и облицовки - вътрешни и външни - на множество хотели, къщи, обществени сгради, градска среда, декоративни детайли за басейни, чешми, фонтани, огради, балюстради, колони, кухненски и барплотове, пана - стенни и подови, камини и всичко, което може да се изработи от камък за интериор и екстериор. Наши изделия и изработки са част от мащабни проекти като летище Бургас, градски център Бургас, мостика в крайморската градина Бургас, остров Св. Анастасия и др. Наша изработка е и компасът, бележещ нулевата точка на Бургас.

Специализация и квалификации


Работещите при нас специалисти са с опит и усъвършенствани умения в изработването на разнообразни изделия от естествен камък-стандартни и нестандартни, както и монтажи на облицовки, настилки, стъпала, плотове и др. С нашето съдействие Вие ще осъществите Вашите проекти, а естественият камък ще бъде красив акцент и дълготрайно удобство във Вашия интериор или екстериор.