1. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


2. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, стълбища и парапети.


3. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


4. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт, дървени парапети, метални парапети, монтаж на парапети.


5. Почистване

По специално в сферата на абонаментно почистване, почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мрамор, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, почистване на офиси, почистване на домове, почистване на мебели, химическо чистене, почистване на входове.


6. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти, хамалски услуги.


7. Металообработване

По специално в сферата на резервни части, детайли, декоративни изделия.


8. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, интериорно озеленяване.


9. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.