Добре дошли на бизнес профила на МЕВИДА ООД


Основана на 24.01.1994г. От 1998г основната част на дейността й е търговия с отоплителна техника - ние се стремим да улесним максимално пазаруването Ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги - от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз. Предимствата да използвате нашата фирма са, че поемаме всички задължения - от проектирането до монтажа, както и безплатна доставка.

Енергийна ефективност е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Дейността ни по продажба на изолации включва термо изолации на котли - пещи с темтература до 1000" C, изолация на тръби и въздуховоди, както и хидроизолация за основи на сгради, поземни стени и покриви.
Ценовата политика на фирмата е изцяло съобразена с нашите клиенти. Ние работим само на базатърговска отстъпка - продажните цени се определят изцяло от производителя или вносителя. За стоки, които внасяме ние се стремим цената винаги да е най-добрата сред аналогичните стоки в България. Периодично предлагаме на клиентите си и промоционални оферти.

Специализация и квалификации


Ангажираме се със всички задължения - от проектирането до монтажа, както и безплатна доставка. С откриването на три магазина в разлчини части на града се стремим да улесним максимално нашите клиенти. Богат избор от пълната наличност на продаваната стока както и индивидуални поръчки можете да направите в складовата база на фирмата на ул."Александър Батемберг"(Бившата база на ПРП) в гр. Казанлък. Ще Ви предложим безплатен транспорт.