1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.


2. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, всички подкатегории, преградни стени, ново строителство.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


4. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


5. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


6. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, всички подкатегории, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


7. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, всички подкатегории, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


8. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


9. Контрол и достъп

По специално в сферата на асансьори, платформи за хора с увреждания. охранителни системи, пожарогасителни инсталации, всички подкатегории.