1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на аварии, отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


5. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


6. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


7. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


8. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.


9. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


10. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


11. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


12. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, външна винилна облицовка - сайдинг.


13. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали, поставяне на метална решетка, почистване на дограма.


14. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


15. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


16. Огради и прегради

По специално в сферата на монтаж на метална оградна мрежа, изграждане на ограда, монтаж на метални оградни пана.


17. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


18. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


19. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.