Добре дошли на бизнес профила на Ландшафтен дизайн


Комплексно проектиране по ландшафтна архитектура (настилки, водни площи, дървени конструкции, скални градини и др. ). Изпълнение на обекти по озеленяване в гр. София и страната. Експертни оценки на растителността. Производство и доставка на декоративна растителност. Конкурентни цени.Квалифицирани специалисти.

Озеленяване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Озеленяване

“Смятаме, че фирма "Екострой-СИА" като специализирана в проектирането на ландшафтна архитектура може да бъде надежден партньор и бихме я препоръчали и на други инвеститори, кандидатстващи по оперативни програми.”

на 01 Jan 2009 от Кмет на община Тутракан

Качена препоръка, Озеленяване

“Горещо препоръчваме специалистите от ЕКОСТРОЙ-СИА и на други общински и кметски администрации за осъществяване на идеите им за промяна на функционалния и естетически облик на управляваните от тях населени места.”

на 01 Jan 2009 от Инж. Ангел Генов
Виж всички мнения

Опит


Екипът на"ЕКОСТРОЙ-СИА" ЕООД се състои от специалисти с над двадесет годишен опит в проектирането и изграждането на обекти по паркоустройство. В творческият архив на фирмата има множество проектирани частни обекти, обществени пространства, хотели и вилни селища, паркове, градски центрове, детски площадки, спортни площадки, вилни парцели, лесопаркови територии и др. Професионално геодезично заснемане, проекти по вертикална планировка, трасировъчни чертежи и 3D визуализации. Изпълнили сме десетки обекти по озеленяване в гр. София и страната. Разполагаме със собствено разсадниково производство. Предлагаме декоративна растителност с доставка до обекта на цени на производител. Предлагаме комплексно проектиране по ландшафтна архитектура и съпътстващи специалности за кандидатстване за еврофинансиране по оперативни европейски програми свързани със селски туризъм, туристически атракции и др. Имаме редица проектирани, реализирани и вече пуснати в експлоатация обществени и частни обекти, финансирани с европейски средства в периода 2007-2013г.

Специализация и квалификации


Ръководния екип на ЕКОСТРОЙ-СИА ЕООД е съставен от дипломирани ландшафтни архитекти с магистърска степен. Разполагаме с квалифицирани специалисти за дейностите ,свързани с проектиране на околни пространства и изпълнения на обекти по озеленяване.