Добре дошли на бизнес профила на "Строй Фермер" ЕООД


"МЕРИЛИН 7" ЕООД е с дългогодишен опит и специализация в областта на строителството, ремонта и хидроизолацията на всякакви видове покриви. От началото на нашата практика можем да изтъкнем, че сме ремонтирали над 5000 кв.м. покривна площ.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ЗАЩО СМЕ ПО-ДОБРИ:
↪ Ние винаги гарантираме абсолютна коректност! Предлагаме цени, които са конкурентни и съобразени с финансовите възможности на клиента. Вие получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ. Изберете ли нас, ние ще спазим уговорените срокове за осъществяване на ремонта! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършвани от нас услуги. Гаранцията е от 10 до 15 години ИЗБЕРЕТЕ НАС, ЗАЩОТО:
↪ Ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа. КЪДЕ И КАК РАБОТИМ: ↪ Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи в на територията на цялата страна. Повикайте ни в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Разград, Русе, Стара Загора, Хасково.

Специализация и квалификации


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОКРИВЪТ: Покривът е горното покритие на сградите, което предпазва вътрешността от дъжд и сняг. Термини за различни видове покриви:
♦ От една хоризонтална равнина — плосък. От една наклонена равнина (скат) — едноскатен
♦ От други повърхнини — цилиндричен,дъгов, купол и други
♦ От повече наклонени равнини (скатове) — двускатен(оседлан), трискатен(калкан), четирискатен, многоскатен, двускатен скосен, четирискатен скосен, масарден, пирамидален, шедов(трионообразен)

Термини за части от покрива:
♦ Било — пресечна линия на равнинни участъци от покрива, разположена над тях
♦ Улама — пресечна линия на равнинни участъци от покрива, разположена под тях
♦ Стряха — част от покрива, разположена извън външните стени на сградата
♦ Капчук — долен ръб на стрехата
♦ Улук — коритообразен елемент, предназначен за отвеждане на водата от покрива