Добре дошли на бизнес профила на РАДМИ90-строителство


РАДМИ 90 е строителна компания, специализирана в строителството на жилищни, обществено-административни, промишлени и търговски сгради. Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

Строителство на сгради е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


РАДМИ 90 е строителна компания, специализирана в строителството на жилищни, обществено-административни, промишлени и търговски сгради. Разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи. РАДМИ 90, като инвеститор, главен изпълнител и подизпълнител, е изградила и реконструирала множество обекти в София и страната. Сертификати и лицензи: РАДМИ 90 е член на КСБ и е вписана в Централния професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи от Първа група (строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения); Фирмата има изградена интегрирана система за управление сертифицирана по международно признатите стандарти ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004.

Специализация и квалификации


Дейността на РАДМИ 90 включва: строителство от копка до ключ, реконструкции, преустройства, ремонти и довършителни работи на жилищни, обществени (магазини, офиси, хотели, ресторанти) и промишлени сгради и прилежащата им инфраструктура; поддръжка на обществени и промишлени сгради. Строителна компания РАДМИ 90 предлага на своите клиенти комплексно изпълнение на жилищни, търговски, административни и индустриални сгради, и има дългогодишен опит в хотелското строителство. При строителството на възложените обекти фирмата съблюдава всички изисквания и очаквания на инвеститорите и проектантите, строго съблюдава съвременните нормативни изисквания, използва нови стрителни технологии, залага на оптимална организация и високия професионализъм на своите кадри. РАДМИ 90 разполага с необходимите материално-технически и човешки ресурси за изпълнението на всички видове обекти.