1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


3. ВиК Услуги

По специално в сферата на аварии, отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.


4. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. външни врати, дървени врати, интериорна врата, всички подкатегории, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


5. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


6. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


7. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, всички подкатегории, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


8. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


9. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, отпушване на водосточни тръби и улуци, всички подкатегории, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


10. Почистване

По специално в сферата на абонаментно почистване. почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мрамор, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, почистване на офиси, почистване на домове, почистване на мебели, химическо чистене, почистване на входове, всички подкатегории.


11. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, всички подкатегории, преградни стени, ново строителство.


12. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.