Добре дошли на бизнес страницата на Грийн Дизайн-СВ


“ГРИЙН ДИЗАЙН-СВ”EООД  е специализирана в областта на ландшафтната архитектура, дизайна и изграждането на открити и закрити зелени площи. Ние  предлагаме идейни  и работни  проекти,  озеленяване и поддръжка на вече готовите пространства, консултации за растителна защита, консултации по оперативни програми за регионално развитие към ЕС. 

Стандартна иконка за категория Борба с вредители Борба с вредители е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Повече за нас и нашата дейност можете да разберете на следния линк ЗА НАС

наши специализирани сайтове в интернет пространството на които можете да поръчвате растения, консултации, озеленяване, проекти можете да откриете на следните линкове:

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН 

ВСИЧКО ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕТО 

РАЗСАД И ОТРЯЗАН ЦВЯТ ГИПСОФИЛА Gypsophila paniculata

ВКОРЕНИТЕЛ за цветя, храсти и дървета

Силата ни е в намирането на новаторски индивидуални подходи към всеки проект.

Целта ни е да организираме пространството и да засилим положителната енергия около нас, неутрализирайки отрицателната.

Създавайки една красива и здравословна жизнена среда ние не забравяме и практичността. Екип  от високо квалифицирани специалисти ще намерим  най-добрите решения за вашия двор, градина или офис.

Толкова добри, че да ги приемете като свои. 

Специализация и квалификация


-       Екип от високо квалифицирани специалисти - инженер-агрономи и ландшафтни архитекти ще направят за вас безплатно професионална консултация на място и ще изготвят най-конкурентната оферта за практическото изпълнение на Вашето задание.