5 оставени мнения от 8 извършени проекти
3.60 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Калина Карчева преди 43 месеца за Лепене на плочки | София

“Работи бързо, отговорно и качествено.”

Живко Димитров преди 43 месеца за Ремонт на външна баня и тоалетна | Банкя

“Прояви човечно отношение и разбираше нуждите ми.”

Марианна Даверова преди 45 месеца за Ремонт на бани | София

“Перфектен изпълнител. Освен качественото изпълнение на собствената си работа, но се включи професионално със съвети и организация и в останалите дейности в ремонта на банята.”

Ани Паскалева преди 45 месеца за Баня - лепене плочки, смяна на ВиК | София

“Разминахме се между договорката в начало и изпълнението. Накрая звиках друг майстор, който да преправи всичко и да залепи плочките. В началото стартира доста обнадеждаващо и след това всичко се промени. ВИК е преправено, 4 маистори за плочки минаха през домът ми, накрая се оказа, че маистор няма. Надявам се да си е взел забележка след разговора ни и да се справя по-добре със следващите обекти. 1250 ВИК - което преправих, 600 лв за плочкаджия, който така и не дойде.”

Огнян Пеев отговори:

Благодаря ви за отзива въпреки, че е негативен! Признавам си, че грешката е моя за плочкаджията и мисля, че ви обясних каква е ситуацията и беше въпрос на време да попадна на точния майстор! Тези, които доведох взеха капаро от мен и повече не вдигнаха телефона! Моя е вината до толкова, че се доверих! В момента имам вече трима майстора, които са повече от добри! Извиних ви се за неприятната ситуация и ви се извинявам отново тук в сайта, но това, че тръбите са преправяни не мога да го приема! Направил съм ги така както искахте и се сложи замаска, което означава, че новите майстори са къртили отново и вие самата сте пожелала нещо различно! Мога и да греша, но все пак не правя тръби от вчера! Пожелавам успех и на вас!

Юри Бурулянов преди 44 месеца за Замяна на плочки на външна тераса | София

“Ако направо похарчите за благотворителност предвидената за ремонт сума, ще изпитате истинско удовлетворение, а и няма положението у вас рязко да се влоши...”