Добре дошли на бизнес профила на “К ЕНД К СТРОЙ-2” ЕООД


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? Ние сме специалисти в областта на изграждането и ремонта на всякакъв вид покриви и покривни конструкции. Детайлно познаваме всички компоненти на плоските и скатните покриви и това ни позволява да реализираме прецизни ремонти. Услугите, които предлагаме, включват широк диапазон от покривни дейности. Ние можем да изградим изцяло нов и съвременен покрив, а също и да ремонтираме само част от стария ви такъв.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Над 800 000 м2 ремонтирани покриви, от които хидроизолация на повече от 100 жилищни блока, промишлени халета над 10 000 м2, както и много други. ПРЕДИЗВИКВАМЕ СЕБЕ СИ ЗА ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! За нас няма високи, стръмни или твърде сложни за ремонт покриви – ние сме доказали, че можем да се справим с всичко. Покривните ремонти са сложна и много отговорна задача, към която ние подхождаме с особено внимание, за да осигурим здравина и дълъг експлоатационен живот на всяка покривна конструкция, която ни е поверена. Избирайки нас за вашия ремонт – вие ще имате не просто коректен партньор, а компетентен консултант и прецизен изпълнител.

Специализация и квалификации


Използваме висококачествени материали и модерна професионална техника, за да можем да гарантираме на своите клиенти, че ще имат стабилен и сигурен покрив над главите си, който да обезпечи техния комфорт и уют без значение от сезона и климата.

Допълнително


Работим в цялата страна ! ! ! РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ✅Изграждане на нови покриви ✅Хидроизолация на покриви ✅Безшевни улуци ✅Поцинковани улуци и казанчета ✅Изграждане на дървени навеси ✅Изграждани на беседки ✅Присвояване на тераси ✅Ремонт на опасни козирки ✅Алпинистки улуги (НАЙ-ДОБРИТЕ В СТРАНАТА) ✅Направа на капандури ✅Топлоизолация (5см,6см,8см,10см) ✅Шпакловане и Боядисване (на малки и голями обекти) ✅Предлагаме Безплатен оглед в страната ✅Безплатно изготвяне на КСС (Оферта) ДОГОВОР ГАРАНЦИЯ ОТ 5 ДО 15 г НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО ДОСТЪПНИ ЦЕНИ