Добре дошли на бизнес профила на rushanoff


Аз съм Веселин Рушанов и се занимавам с цялостни ремонти и довършителни работи на жилища и офиси. Най-важно за мен е клиентите ми да останат доволни, да спечеля тяхното доверие като се стремя услугите ми да отговорят напълно или да надхвърлят очакванията им.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се със строително-ремонтни дейности от 1997 година. В продължение на годините натрупах професионален опит, който ми позволява да бъда максимално полезен на своите клиенти. Реализираните и запазени контакти с различни доставчици и партньори ми дават възможност да предоставям комплексни услуги на своите клиенти. В своята работа се старая да предлагам на клиентите качествени и новаторски строителни решения. Основни принципи, от които се ръководя при изпълнение на своите ангажименти са: професионализъм, бързина, качество и съвместимост при работа с другите участници в строителния процес. Най-добрата реклама на моята работа са моите клиенти.

Специализация и квалификации


Шпакловка и боядисване; ВиК инсталации; хидро и топлоизолации; полагане на плочки и друг вид подови настилки; сухо строителство;