1. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация, пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


2. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


5. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка.


6. ВиК Услуги

По специално в сферата на вик-външно проектиране, отпушване на шахти, течове, вик-вътрешно проектиране, демонтаж на душ кабина, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, водопроводна инсталация до 3 метра, рязане на тръби, смяна на водопровод с пп тръби ф20, изграждане на вик инсталация, монтаж на линеен сифон, монтаж на структура за вграждане, лепене на тръби, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


7. Плочки и теракот

По специално в сферата на лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


8. Паркет и ламинат

По специално в сферата на демонтаж на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат.


9. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


10. Електроуслуги

По специално в сферата на ремонт на електроинсталация, изграждане на електроинсталация, монтаж на ключ.