Добре дошли на бизнес профила на Машинни мазилки


Извършвам висококачествено измазване на стени и тавани с гипсова или вароциментова мазилка със специална машина. Измазаните повърхности стават абсолютно равни и гладки готови за боядисване. Услугата се предлага както за за вътрешни така и за външни стени огради...

Боядисване и декорация е основна сфера на работа.


Опит


Аз и хората ми се занимаваме с този тип дейност от преблизително 10 години, като през първите 6 години сме работили главно в западна Европа (Германия и Испания) където сме натрупали най много професионален опит, през последните 4 год работим в цяла България, участвали сме в правенето на големи строителни обекти като: The Mall, Paradise и много жилищни згради. Нашия девиз е качеството преди всичко.

Специализация и квалификации


Винаги съм казвал че човек който разбира от всичко, не знае нищо, аз и бригадата ми сме специализирани в измазането на всякакъв вид мазилки, за външно и вътрешно ползване, в нашия екип всичко е ясно и правилно структурирано откъм работа, имаме хора които се занимават с изправянето на стени, други отговорни за изглаждането им и трети които отговарят за качеството на мазилката извършена от нас (правилно поставени ъгли и мрежи за да се избегне бъдещо напукване на стените).