Добре дошли на бизнес профила на Радослав Севдин


Занимавам се със смяна на дограма и врати, ремонт на бани,сухо строителство, монтажни дейности, саниране , изграждане на топлоизолационни системи и дейности свързани с тях.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 114 месеца за Редене на почки на тераса - кв. Редута, София | София

“Радо свърши перфектно работата. По мои наблюдения, на него може да се разчита както за коректна и навременна комуникация, така и за извършване на работата качествено и в срок. Радо, благодаря ти!”

преди 116 месеца за Редене на плочки | София

“Отличнa рaботa.”

преди 119 месеца за монтаж на входна врата | София

“доволен от извършената услуга”

Виж всички мнения

Опит


Имам дългогодишен опит в производството и монтажа на дограма,интериорни и входни врати  гарантирам качествен монтаж, който е важен за по-дългата им експлоатация и предназначение. При смяна на дограмата е важно да се знаят някои неща свързани с техническите характеристики на различните профили , стъкла и стъклопакети. Това  ще бъде от значение за правилния избор на вашата дограма. Също така имам опит в монтажа на витрини, душ кабини,паравани, а от там и всичко свързано с изграждането на една баня.  Така всеки следващ процес се улеснява и проблемите които могат  да възникнат по време на ремонта  на банята са минимални , гарантира се качество и се постига желания ефект.  Познавам добре всеки един етап на работа и технологичните процеси свързани с тях. Старая се да не правя компромис с качеството на работата, защото добре свършената работа е най-добрата реклама.

Специализация и квалификации


Дългогодишна ми работа в голяма строителна компания ми даде възможността, да придобия опита и квалификацията  в тези сфери на робота. Развих умения и нужната  техническа грамотност. От четири  години работя самостоятелно.