1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.


5. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


6. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


7. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


8. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


9. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


10. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.