Добре дошли на бизнес профила на MAS-PLASTIK


Обърнете се към нас. Ние притежаваме необходимия опит, техника и не на последно място квалифицирана строителна бригада, за да организираме и изпълним бързо и качествено всеки заявен ремонт.За нас е важно всеки клиент да има желание да ни потърси отново.

Всичко свързано със сроителство и ремонт - изграждане на къщи , поставяне на дограма , изработка на мебели по индивидуални размери , довършителни ремонтни дейности - за всичко това ще се погрижим ние!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


 Фирмата отвори врати за българските клиенти през 2004 година. Нейната главна задача е да предостави отлично качество на изработка и монтаж на разумна за българина цена. Екипът на  Masplastik се състой от хора, които знаят как да задоволят естетическите капризи на всеки клиент. Кадрите са обучени и квалифицирани. Възлагайки своята поръчка на нас, вие си осигурявате добре свършена работа за кратък период от време. Независимо от кратките срокове за изпълнение, ние гарантираме отлично качество на изпълнената поръчка. Нашите специалисти са готови да изпълнят вашите индивидуални желания и проекти. Работата ни излиза извън установените шаблони. За нас, проявата на индивидуализъм от страна на клиента е предизвикателство, което приемаме с радост. Нашата фирма ще ви осигури бърз и качествен монтаж на всякакъв вид дограма. Дали ще бъде алуминиева или PVC, за нас не е важно. 

Специализация и квалификации


Мас-пластик изпълнява инвеститорски надзор върху закупуването, съхранението и използването на строителните материали, както и за качественото изпълнение на вътрешно-довършителните и ремонтни дейности в обектите.