1. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


2. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


3. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, всички подкатегории, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


5. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, всички подкатегории, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.


6. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


7. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


8. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


9. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, всички подкатегории, навеси и покриви.


10. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. всички подкатегории, монтаж на интериорна врата.


11. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, всички подкатегории, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.