Добре дошли на бизнес профила на anrad


Фирма АНРАД ООД е създадена през 2000г и разполага с достатъчно собствена механизация, автотранспорт, инвентар, складова база, кулокранове, подемни съоръжения и механизми позволяващи извършването на широко мащабно строителство. Фирмата осъществява и тежки конструктивни преустройства на заводски и обществени сгради.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Извършени са вече редица реконструкции, изградени са над десет нови блока, десетки други офиси, магазини и ресторанти, не малък дял заемат и ремонтите на апартаменти и жилища. Изграждането на еднофамилни сгради се подчинява на вкуса на клиентите, като всяка от тях има свой облик, от най-старите традиции на възрожденската ни архитектура до най-новите съвременни форми.

Специализация и квалификации


Амбиция на фирмата е да завърши цикъла на строителството, като предлагаме нестандартно обзавеждане, осветлителни тела, кухненско оборудване и менижиране на сгради. Въпреки настъпилата глобална обстановка, липсата на инфраструктура и комуникации фирмата върви напред, осъществявайки идеите си за участие в изграждането на нормална жизнена среда, допринасяйки за промяната в мисленето на българина по отношение на собствеността и грижата за опазването на вече направеното.